Preston Lane: Mt St Vincent

Preston Lane have just opened the doors on a new building for UTAS in Ulverstone. The Dementia study facility’s design is centred around two key spaces, both featuring large windows set within heavy steel frames that, from the inside provide a picture-frame to the view. The underlying concept is that patients visiting  from the neighbouring aged care facility can enjoy a day out and find comfort in the uninterrupted view out across the valley below. The building is also designed with warm, familiar materials such as brown brick and Spotted Gum hardwood, which create a warm, homely and inviting atmosphere to the building’s interior.

Preston Lane: Mt St Vincent 1
Preston Lane: Mt St Vincent 2
Preston Lane: Mt St Vincent 3
Preston Lane: Mt St Vincent 4
Preston Lane: Mt St Vincent 5
Preston Lane: Mt St Vincent 6
Preston Lane: Mt St Vincent 7
Preston Lane: Mt St Vincent 8
Preston Lane: Mt St Vincent 9
Preston Lane: Mt St Vincent 10
Preston Lane: Mt St Vincent 11
Preston Lane: Mt St Vincent 12
Preston Lane: Mt St Vincent 13
Preston Lane: Mt St Vincent 14
Preston Lane: Mt St Vincent 15
Preston Lane: Mt St Vincent 16
Preston Lane: Mt St Vincent 17
Preston Lane: Mt St Vincent 18
Preston Lane: Mt St Vincent 19
Preston Lane: Mt St Vincent 20
Preston Lane: Mt St Vincent 21